Ioan Dan Niculescu, in varsta de 38 de ani, unul dintre coordonatorii campaniei online a presedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2014, a murit intr-un accident rutier produs joi seara pe DN2, la intrarea in localitatea Rosiori, comuna Vadu Moldovei, informeaza Digi24.

UPDATE Seful statului a postat un mesaj pe Facebook: "Am aflat ca a murit, intr-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidentiala. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare si un creator energic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!"

Accidentul s-a produs in urma coliziunii dintre o autoutilitara si un autoturism, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, potrivit Radio Iasi.

Niculescu, care conducea un VW Golf, a intrat cu viteza excesiva intr-o curba la dreapta si a derapat, intrand pe contrasens in coliziune cu autoutilitara.

Niculescu era director de creatie la propria agentie de publicitate din Iasi, pe care a infiintat-o in urma cu mai bine de un deceniu, iar in 2014 a reusit ceea ce unii numeau imposibilul in campania electorala: sa adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidatii la presedintie, intr-un timp record, sute de mii de like-uri, mai scrie Digi24.