Liviu Andrei, candidatul PMP la Targu-Jiu si profesor la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, a transmis redactiei un drept la replica dupa ce HotNews.ro a publicat petitia Asociatiei Ad Astra cere Ministerului Educatiei sa ia masuri fata de fostul prefect al Judetului Gorj in cazul caruia exista o hotarare data de Consiliul National de Etica in 2012 prin care il acuza pe acesta a plagiat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Liviu Andrei a publicat pe Facebook o ordonanta de clasare adoptata la data de 14.01.2015 in dosarul nr. 4638/P/2013 al Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, privind acuzatiile de plagiat, trimitand totodata redactiei solicitarea privind dreptul la replica.

  • Cititi in continuare dreptul la replica in integralitate

"Pentru a pune capat unor zvonuri neadevarate care au menirea sa ma discrediteze in a aceasta campanie, voi publica documentul legal prin care sunt absolvit de orice invinuire care mi se aduce cu privire la suspiciunea de plagiat. Cu toate ca exista inca voci stinse care deservesc alte persoane (prin Gorj ele sunt cunoascute mai mult ca personaje decat ca persoane de sine statatoare) sper ca prin publicarea acestui document sa pun capat speculatiilor si atacurilor pe la spate savarsite de unele personaje bicisnice."