Echipe de politisti sunt prezente, joi, la sediul Hexi Pharma din centrul Capitalei pentru a ridica noi documente, solicitate de procurorul care instrumenteaza dosarul penal de la Parchetul General, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Hexi PharmaFoto: hexi.ro

Joi dimineata, echipe de politisti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitala, pentru a ridica noi documente, inscrisuri, necesare in cercetarea penala, au declarat surse judiciare. Sursele citate spun ca este vorba despre acte ce au ramas sigilate la sediul societatii iar acum, la dispozitia procurorului care instrumenteaza dosarul, vor fi ridicate pentru analiza.

Actiunea de joi vine dupa ce in urma cu o saptamana politistii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogosoaia, de la trei spitale din Capitala si de la sediul RENAR.

Joi dimineata, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocatii societatii Hexi Pharma.

Anchetatorii cauta date ce ar putea sustine indiciile pe care le au in dosar, fiind inceputa urmarirea penala pentru "zadarnicirea combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse".