Trupul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost ridicat marti de familie de la Serviciul de Medicina Legala Ilfov, dupa ce, potrivit unor surse din cadrul institutiei, omul de afaceri a fost identificat de partenera sa de viata. Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax, au precizat ca familia lui Dan Condrea ar fi angajat o firma specializata, care i-ar fi facut recontructie faciala.

Masina lui Dan Condrea, distrusa in accidentFoto: Captura Digi 24

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a identificat cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov.

Autopsia in cazul lui Dan Condrea a fost finalizata luni, datele preliminare fiind trimise procurorilor. Anchetatorii au cerut si o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea, test care va fi facut la Institutul de Medicina Legala Bucuresti, la cererea serviciului judetean, si va fi gata in cel putin doua zile, precizeaza surse IML.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au facut perchezitii, marti dimineata, la locuinta lui Dan Condrea, cautand documente, suporti IT si alte obiecte care ar putea constitui probe in ancheta privind dezinfectantii diluati.

Potrivit procurorului General al Romaniei Augustin Lazar, procurorii care fac ancheta in dosarul privind dezinfectantii diluati vor stabili, marti, care este prejudiciul in cauza, precizand ca suma se poate schimba pe parcursul zilelor urmatoare.

In ceea ce priveste dosarul de ucidere din culpa, privind accidentullui Dan Condrea, procurorul General al Romaniei a precizat ca se vor administra in continuare probe. "In asemenea cazuri se efectueaza expertize criminalistice, genetice, se realizeaza perchezitii informatice in mediile de stocare ridicate de la fata locului. Vor fi audiate si reaudiate toate persoanele de cate ori este necesar pentru a se clarifica toate aspectele", a precizat Augustin Lazar.

Surse din randul politistilor sustin ca, marti, de la locuinta omului de afaceri Dan Condrea au fost ridicate si probe biologice pentru efectuarea testelor ADN.

Potrivit unor surse judiciare, Dan Condrea conducea cu o viteza ridicata inainte de a se produce accidentul, urmand ca in urma unei expertize sa se stabileasca exact ce viteza a avut. De asemenea, s-au solicitat imagini de pe camerele de supraveghere din zona, inregistrarea apelului la 112, unul dintre cei doi martori oculari fiind cel care a anuntat accidentul. Anchetatorii vor verifica daca omul de afaceri a lasat un testament, au precizat aceleasi surse.