Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Dan Condrea, la Parchetul General (10 mai 2016)Foto: Agerpres

De asemenea, in dosar se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a masinii implicate in accident.

Medicii legisti au realizat luni o prima parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Urmeaza ca necropsia sa continue marti. Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat ca trupul neinsufletit prezenta foarte multe leziuni si fracturi la cap, coloana vertebrala, torace, abdomen, dar si rupturi de organe.

Aceleasi surse sustin ca trupul neinsufletit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare. De altfel, la Institutul de Medicina Legala a fost prezenta luni si sotia lui Dan Condrea.

Condrea a murit duminica seara, in urma unui accident produs pe un drum din judetul Ilfov, in apropiere de localitatea Buftea.

Ancheta este efectuata de procurorii de la Parchetul General, care au dispus efectuarea unei necropsii, urmand a se dispune totodata si efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat si transportat la sediul organelor de politie in vederea efectuarii de cercetari.