Parlamentarul Cezar Preda, membru in comisia parlamentara de control al SRI, il contrazice pe colegul sau Sebastian Ghita si spune ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a murit duminica seara intr-un accident rutier, nu era filat de SRI, potrivit Digi 24.

Cezar Preda (foto arhiva)Foto: Agerpres

"In cazul acestei morti violente, Parchetul General deschide imediat ancheta penala luand in calcul toate ipotezele de lucru: accident, sinucidere sau crima. Politia, politia judiciara, parchetul stiu ce au de facut. Trebuie sa avem incredere in profesionalismul acestor institutii. SRI nu are drept de filaj in acest caz. Nu cunosc cu cine si ce a vorbit Sebastian Ghita cu privire la convocarea comisiei. Toate declaratiile din aceasta seara sunt cauzate de emotie si au ca fundament presupuneri sI pareri", a declarat Cezar Preda.

"E o drama, a murit un om, acest om era in atentia intregii opinii publice si sunt convins ca cei in drept vor comunica cu noi toti cand ancheta le va permite", a adaugat parlamentarul.

Reactia vine dupa ce doi membri ai Comisiei de control a SRI din Parlament - Sebastian Ghita si vicepresedintele comisiei, Octavian Marius Popa, au cerut convocarea urgenta a unei

sedinte a comisiei, afirmand ca moartea lui Dan Condrea ridica multe semne de intrebare.