Nicolae Robu, primarul orasului Timisoara, a anuntat, duminica, printr-un mesaj postat pe pagina de pagina personala de Facebook, ca antrenorul Petre Grigoras, instalat pe banca tehnica a echipei ACS Poli Timisoara in luna martie, a fost demis in urma rezultatelor slabe, relateaza Mediafax.

Petre GrigorasFoto: AGERPRES

Nu este prima data cand Grigoras este demis in acest sezon. Acesta a fost dat afara de la Targu Mures, dupa doar doua meciuri de la numirea in functia de antrenor. Petre Grigoras l-a inlocuit pe banca tehnica a echipei ACS Poli Timisoara pe Florin Marin.

"Domnule Grigoras, dupa ce din noua meciuri -insemnand 27 de puncte puse in joc- cu dumneavoastra pe banca am obtinut doar cinci puncte (o victorie si doua egaluri), marcand 10 goluri si incasand 25, trebuie sa ne despartim. Probabil e prea tarziu pentru noi sa ne mai salvam de la retrogradare, dar principiul "cand nu sunt rezultate, primul care pleaca este antrenorul" trebuie sa vi se aplice si dumneavoastra. Nu avem deocamdata solutia de continuare. O vom comunica public de indata ce o vom avea", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

In acest moment, ACS Poli Timisoara are 20 de puncte si se afla la cinci puncte de locul de baraj ocupat de FC Voluntari, cu doua etape inainte de finalul play-out-ului.