Marturiile unui spectator de la concertul Carla's Dreams de vineri seara de la Piatra Neamt si ale unui angajat al mall-ului Galleria au fost difuzate sambata de postul de televiziune Digi 24. "Cand am vrut sa ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o gramada de oameni. Nu se putea respira deloc. Era o caldura imensa", a povestit unul dintre spectatori. La randul sau, un angajat al mall-ului spune ca "Nu se mai putea iesi din nicio parte. Era blocat tot. Aici e spatiu de 300 de oameni si au fost 3.000."

Marturiile spectatorilor de la concertFoto: Captura Digi 24

3.000 de oameni s-au inghesuit pe holul ingust al centrului comercial ca sa asiste la spectacol, potrivit martorilor.

"Abia se putea respira. O gramada de oameni. Cand am vrut sa ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o gramada de oameni. Peste 2000. Nu se putea respira deloc. Era o caldura imensa", a declarat un spectator pentru Digi 24.

"Nu s-a putut vedea nimic. Nu se mai putea iesi din nicio parte. Era blocat tot. Era prea multa lume. Daca aici e spatiu de 300 de oameni si au fost 3.000. Va dati seama. Au fost prea multi. Aseara daca veneati... Dar nu puteati intra. Erau pana la scari. Nu puteati sa ajungeti", a povestit un angajat al mall-ului.

Trupa Carla's Dreams si-a intrerupt vineri seara concertul de la mall-ul Galleria din Piatra Neamt in momentul in care spectatorii au inceput sa lesine din cauza caldurii si a aglomeratiei.

Potrivit primarului interimar al orasului, mall-ul Galleria are autorizatie ISU ca spatiu comercial, insa nu a solicitat autorizatie pentru organizarea concertului.

Autoritatile locale ancheteaza incidentul, iar trupa Carla's Dreams a depus plangere la politie impotriva organizatorilor.