Seful Parchetului General, Augustin Lazar, a delegat-o joi, pentru sase luni, pe Ioana albani in functia de procuror-sef adjunct al DIICOT, informeaza un comunicat al Directiei.

Prin ordinul emis la data de 19.05.2016 de catre Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a dispus delegarea d-nei procuror Ioana Albani, pentru o perioada de 6 luni, in functia de procuror sef ajunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism.

Ioana-Bogdana Albani, procuror sef in cadrul Serviciului de prevenire si combatere a criminalitatii informatice, de la Structura centrala a DIICOT, a candidat anul trecut pentru functia de sef al DIICOT, in care a ajuns Daniel Horodniceanu.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat marti, ca va face propunerile pentru adjunctii DIICOT si ai Parchetului General pana la sfarsitul saptamanii.

"Vor fi procurori despre care voi stiti, profesionisti si care pot sa aduca ceva Parchetului General, respectiv DIICOT. Am avut discutii cu mai multi candidati, din care urmeaza sa selectez", le-a spus jurnalistilor ministrul Justitiei, potrivit Agerpres.