Contabila de la scoala nr.96 din Capitala a facut infarct si a murit ulterior la spital, miercuri, dupa ce asistase la perchezitii facute de procurori ai Parchetului Bucuresti la unitatea de invatamant, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Sursele citate au spus ca, miercuri dimineata, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au mers pentru a face verificari si pentru a ridica documente de la Scoala nr. 96 din Capitala.

La controlul procurorilor a fost prezenta si contabila unitatii de invatamant care, in timp ce asista la verificari, a inceput sa se simta rau. La fata locului s-a solicitat imediat o ambulanta iar femeia a fost transportata la un spital de urgenta, unde a decedat.

"Doamna contabil avea probleme medicale vechi, era cardiaca. La spital au pierdut-o", a declarat o angajata a unitatii de invatamant pentru Mediafax.

Sursele judiciare precizeaza ca verificarile de la Scoala nr.96 au fost facute in cadrul unui dosar in care se cerceteaza activitatea celor de la Directia de Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, cazul fiind in faza de inceput.