Un numar de 21 de copii si doi adulti au ajuns marti seara la Spitalul Municipal Fagaras, cu posibila toxiinfectie alimentara, dupa ce au consumat urda, scrie Agerpres.

"21 de copii si doi adulti au fost internati marti seara incepand cu ora 19.00 la Spitalul Municipal din Fagaras cu posibila toxiinfectie alimentara dupa ce au consumat urda cumparata de la un localnic din cartier. Copiii au varste cuprinse intre 2 si 12 ani. Toti cei care au ajuns la spital locuiesc pe strazile Clorului si Dulgherului din municipiu. Ei au fost preluati de la domiciliu de ambulante dupa ce au acuzat stari de greata si varsaturi", a precizat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.

Este posibil ca numarul persoanelor care se simt rau sa creasca avand in vedere ca in prima faza a fost vorba de 18 persoane, dintre care doi adulti.

Surse de la sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal din Fagaras au precizat pentru Agerpres ca toti copiii sunt evaluati, perfuzati si vor fi transferati la Sectia de boli infectioase a Spitalului Municipal Fagaras