Cerul va fi variabil cu innorari - ziua in nordul, centrul si nord-estul tarii, iar noaptea in sud-vest, informeaza ANM, citata de Mediafax.

In tara, pe arii restranse, indeosebi in zona de munte, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor mai fi posibile caderi de grindina.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 14...15 grade in estul Transilvaniei, pana la 24 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 3 si 13 grade.

La Bucuresti, cerul va fi variabil cu innorari dupa amiaza si in a doua parte a noptii, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

Miercuri

In Banat, Crisana, Oltenia si vestul Carpatilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros si va ploua. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar aversele, insotite de descarcari electrice, se vor semnala pe arii restranse, mai ales in regiunile nordice si la munte, dupa amiaza si la inceputul noptii.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in sudul Banatului, dar de scurta durata, in timpul ploilor, si in celelalte regiuni. Izolat, vor fi posibile caderi de grindina si cantitati de apa mai mari de 15 l/mp.

Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele din ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 14 grade.