Medici de la Institutul de Medicina Legala (IML) din Bucuresti urmeaza sa faca luni autopsia trupului neinsufletit al fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, decedat vineri seara in timpul unui meci Dinamo-Viitorul. Abia dupa aceea familia va putea lua acasa trupul neinsufletit al fostului sportiv camerunez.

Intre timp, ancheta cu multe semne de intrebare se extinde. Luni urmeaza sa fie audiati medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca unde a fost dus Ekeng cu o Ambulanta Puls dupa ce s-a prabusit brusc pe teren.

Duminica, timp de mai multe ore, au fost audiati medicul de la Dinamo si personalul medical de pe Ambulanta Puls care a intervenit in cazul Ekeng.

Medicul clubului Dinamo Bucuresti, Liviu Batineanu, a sustinut ca Ekeng avea puls si respira in momentul in care jucatorul a fost preluat de catre echipajul de pe ambulanta prezenta la meci. Medicul considera ca si-a facut treaba asa cum trebuie si ca Patrick Ekeng nu avea nevoie de resuscitare pe teren, pentru ca avea puls si respira.