Vicepremierul Vasile Dincu a declarat ca nu crede ca vor mai avea loc remanieri in perioada urmatoare, apreciind ca ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, este un foarte bun ministru, care a facut foarte multe lucruri bune in aceasta perioada, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrebat, joi, la Cluj, la Cluj-Napoca, daca ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, ar putea face obiectul unei remanieri, Vasile Dincu a spus ca, din pacate, acesta a mostenit in Ministerul Sanatatii si in viata medicala din Romania "o criza in care este foarte greu sa te descurci".

"Nu cred ca vor mai fi remanieri in perioada urmatoare, pentru ca am trecut intr-o faza de lucru, de implementare a proiectelor si in cazul in care nu se vor intampla accidente, nu cred ca va fi acest lucru. Patriciu Achimas este un foarte bun ministru, din pacate a mostenit in acest minister si in viata medicala din Romania o criza in care este foarte greu sa te descurci. Ministerul Sanatatii este aproape gol, nu sunt specialisti pentru ca nivelul de salarizare este foarte slab, are o deficienta de specialisti in minister. Ministrul Sanatatii a facut foarte multe lucruri bune in aceasta perioada, avem toata increderea in ce face Patriciu Achimas, are multe crize, in fiecare saptamana ii apare ceva nou si este greu de gestionat", a precizat Dincu.

Acesta a mentionat ca il intelege pe ministrul Sanatatii cu care lucreaza foarte bine si il sprijina cat poate.

"Si premierul il sprijina. Face foarte multe lucruri bune, este un foarte bun specialist. Atunci cand esti la un minister nu esti dependent numai de tine, esti dependent de echipa ta, daca esti sprijinit sau nu din alte zone, din zona teritoriala, sunt foarte multe variabile care concura la succesul sau insuccesul unui ministeriat", a mai spus Vasile Dincu.