Pe langa Hexi Pharma, o alta firma cu care omul de afaceri Dan Alexandru Condrea ia foarte multi bani din sistemul sanitar este Medical Cleaning SRL, scrieEurActiv.ro

Institutul Oncologic BucurestiFoto: Institutul Oncologic Bucuresti

"Firma face curatenie in cateva spitale importante din Bucuresti si din tara, in schimbul unor sume importante. Medical Cleaning face curat de mai bine de o luna in Institutul Oncologic Bucuresti (IOB), in urma unei negocieri fara anunt public de participare care a fost deja anulata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC).

Cu toate ca nu respecta cerintele din caietul de sarcini, firma se pregateste sa castige un contract de curatenie pe trei ani, in valoare de sapte milioane de lei.

Cel mai probabil, contractul va ajunge tot la Medical Cleaning, caci, ca si in cazul negocierii care a adus firma in IOB, spitalul cere, prin caietul de sarcini, documente pe care alte firme din domeniu nu le pot obtine, in lipsa unei relatii speciale cu producatorul dezinfectantilor pe care urmeaza sa-i foloseasca.", se arata ininvestigatia EurActiv.ro, ce poate fi citita integral AICI.