Ministerul Finantelor Publice (MFP) organizeaza, luni,, o extragere speciala de Pasti a Loteriei bonurilor fiscale. Sunt valabile bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie - 16 aprilie 2016,iar fondul de premiere este un milion de lei. Potrivit institutiei, din aceasta suma vor fi acordate cel mult 100 de premii.

"La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata luni, 2 mai 2016, cu prilejul sarbatorilor de Pasti, participa bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie-16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii", scrie un comunicat de presa al MFP.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc luni, 2 mai 2016, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19,45. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Companiei Nationale "Loteria Romana' (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.