Cateva sute de social-democrati vasluieni au participat, duminica, in Piata Centrului Civic din Vaslui, la un miting organizat cu prilejul Zilei Internationale a Muncii, informeaza Agerpres.

Liderul Organizatiei Judetene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca ziua de 1 Mai este cea in care trebuie amintite eforturile depuse de luptatorii pentru drepturile clasei muncitoare.

"S-a ajuns ca aceasta zi sa fie dedicata exclusiv petrecerilor, fara sa mai fie subliniata valoarea muncii. Pentru noi este important sa marcam aceasta importanta zi, an de an. Consider ca este de datoria noastra sa ne amintim de eforturile depuse de cei care s-au luptat pentru drepturile muncitorilor. Anul acesta, intamplarea a facut ca ziua de 1 Mai sa coincida cu prima zi de Pasti, iar acest lucru ne ofera prilejul sa le transmitem tuturor cetatenilor gandurile noastre bune", a declarat presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Membrii de partid prezenti la miting au impartit cetatenilor baloane si stegulete rosii cu insemnele PSD. La actiune au participat liderii locali ai partidului, parlamentari PSD, dar si simpli membri si simpatizanti.