Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost contestata din nou la instanta, Judecatoria Sectorului 4 urmand sa pronunte o sentinta, miercuri, decizia nefiind definitiva, transmite Mediafax.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5.600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste.

Noile semnaturi au fost stranse dupa ce judecatorii de la Tribunalul Bucuresti i-au respins candidatura, precizand ca au fost indeplinite conditiile legale pentru un numar de doar 2.550 de semnaturi din totalul de 5.076 pe care Piedone le-a prezentat.

Ulterior hotararii, Cristian Popescu Piedone a anuntat, pe Facebook, ca nu renunta la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 si va initia o noua campanie de strangere de semnaturi, afirmand ca exista doar doua variante.

"Sa ma omoare sau sa ma lase sa ma supun judecatii la vot", a notat fostul edil pe pagina sa de Facebook.

Astfel, dupa depunerea noii candidaturi, mai multe persoane, rude sau chiar victime ale tragediei din clubul Colectiv si avocatul Gheorghe Piperea, au contestat din nou candidatura lui Piedone. Judecatoria Sectorului 4 a dezbatut plangerile miercuri dimineata, urmand ca la ora 18.00 sa pronunte o decizie. Hotararea va putea fi contestata la Tribunalul Bucuresti.