Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi fata de intervalul precedent, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

IN TARA

Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile vestice, unde se va innora in cursul noptii si vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in vestul tarii si la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute spre -3 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va mai produce bruma.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, astfel incat temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 6...8 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab.

JOI

IN TARA

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si descarcari electrice, local in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii si izolat in rest.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale in cea mai mare parte a teritoriului, se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiunile din estul Transilvaniei si 13 grade in delta.