Patru persoane au fost ranite, sambata, unele prezentand plagi intepate prin injunghiere, in urma unui scandal care a avut loc in targul de masini din comuna Gilau, de langa Cluj-Napoca. Una dintre victime este in stare grava, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat ca la locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de politie pentru aplanarea conflictului si se efectueaza cercetari pentru a stabili cauza care a dus la acest incident.

"In targul de masini din comuna Gilau a avut loc un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia patru persoane au fost ranite si transportate la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Cluj-Napoca pentru ingrijiri medicale. La locul incidentului s-au prezentat mai multe echipaje de politie pentru aplanarea conflictului, inclusiv de la Actiuni Speciale, si se efectueaza cercetari pentru a se stabili cauza care a dus la acest incident", a spus Carmen Jucan.

Surse judiciare au declarat ca una dintre persoanele ranite este in stare grava si este supusa unei interventii chirurgicale.

"Doua persoane au provocat un scandal in targul de masini, au scos cutite si au ranit alte persoane. Este vorba de membri ai unor familii de etnie roma", au precizat sursele citate.

In 2011, in acelasi targ de masini a mai avut loc un incident, cand, intr-o noapte, 30 de masini de diverse marci, pregatite pentru vanzare, au fost vandalizate, conducerea societatii care administreaza targului sustinand ca ar fi vorba despre o reglare de conturi intre familii de romi care comercializeaza masini second hand.