Multi visam la o vacanta permanenta, dar o tanara din Australia a reusit sa transforme acest vis intr-o sursa de venit. Brooke Saward, de 23 de ani, calatoreste din ianuarie 2014 si a transformat acest lucru intr-o cariera prin intermediul blogului sau, informeaza Mediafax.

Saward a cumparat un bilet de avion catre Londra in ziua in care a absolvit facultatea si a vizitat de atunci sase continente si aproape 50 de tari. Fotografiile ei au atras atentia multor internauti, iar conturile sale de Instagram, Facebook si Snapchat au 320.000 de fani. Blogul sau, World of Wanderlust, aduce 950.000 de vizualizari lunar, scrie Business Magazin.

"Anul trecut am planuit trei-patru luni in avans", povesteste tanara. "Anul acesta, insa, am decis sa nu mai planific nimic. Uneori ma duc la culcare fara sa stiu unde ma voi trezi a doua zi", povesteste ea.

Brooke Saward spune ca jumatate din costul calatoriilor este acoperit de ea, in vreme ce restul vin din sponsorizari sau invitatii din partea unor hoteluri sau resorturi care doresc sa apara pe blogul tinerei.