Vremea va deveni, in urmatoarele doua zile, mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, potrivit meteorologilor. Miercuri, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar numai izolat vor fi ploi slabe de scurta durata, dupa amiaza in regiunile nord-estice, iar spre seara in cele vestice si de nord-vest. Noaptea, innorarile se vor accentua si va ploua in interiorul arcului carpatic si la munte, unde aversele vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15...16 grade in delta pana la 27 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 grade in estul Transilvaniei si 15 grade in sudul Banatului. In zonele joase de relief, cu precadere din sud-estul teritoriului, vor fi conditii de ceata, potrivit Mediafax.

  • La Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal, in aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului, in crestere, fata de intervalul precedent, va avea o valoare maxima in jurul a 25 de grade si minima de 10...12 grade, posibil usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

  • Joi

Vremea va deveni instabila, in cea mai mare parte a tarii. Instabilitatea atmosferica, ce se va manifesta prin innorari, averse si descarcari electrice, va fi mai accentuata, in interiorul arcului carpatic - dupa amiaza si in orele serii, iar in restul teritoriului, noaptea. In Oltenia, astfel de fenomene vor fi pe arii restranse. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si va cadea grindina. Temporar, vantul va avea intensificari in toate zonele, iar pe crestele montane va sufla tare.

Temperaturile maxime, in scadere fata de cele din ziua precedenta, in regiunile vestice, sud-vestice, nordice si centrale, vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 25 de grade, iar cele minime intre 7 si 14 grade.