O conductă magistrală de şase metri lungime s-a desprins duminică din braţul unei macarale şi a căzut peste un autoturism aflat în trafic la Piteşti, iar şoferul maşinii a făcut atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul paramedicilor, relateaza Mediafax.

Şoferul unei macarale, care încerca să mute o porţiune din vechea conductă magistrală, care nu mai este folosită de societatea de termoficare a Piteştiului, a scăpat conducta peste o maşină care circula pe varianta Prundu - Craiovei. Pe scaunul din dreapta al maşinii nu erau pasageri.

Femeia in varsta de 47 de ani care se afla la volan a făcut un atac de panică, ţeava distrugînd partea din dreapta a maşinii.

"Un echipaj SMURD a intervenit în Piteşti pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui şofer. Victima a suferit un atac de panică. Nu a fost transportată la spital. La faţa locului a intervenit şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, însă nu a fost nevoie să intervină", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Poliţiştii i-au eliberat şoferului o autorizaţie de reparaţie a autoturismului. "Conducta magistralei s-a desprins din braţul macaralei şi a căzut peste o maşină care circula regulamentar. Au fost înregistrate doar pagube materiale, fără victime. Poliţia îi va elibera femeii o autorizaţie de reparaţie a maşinii. Traficul în zona unde a avut loc incidentul nu a fost blocat", a mai precizat Mădălina Sima, purtător de cuvânt IPJ Argeş.