Vremea se va mentine in general instabila, cu innorari temporar accentuate si ploi pe arii extinse in est, sud si centru, precum si la munte, si local in restul teritoriului. Temperaturile maxime, apropiate de cele climatologic specifice perioadei, vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 12 grade, anunta Mediafax.

Ploile vor avea si caracter torential, iar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, in nordul Munteniei si in jumatatea de sud a Moldovei, indeosebi ziua si in prima parte a noptii, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale la munte si izolat in celelalte zone.

La Bucuresti

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile climatologice ale datei. Cerul va avea innorari si, mai ales ziua, temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.

Marti

Vremea se va incalzi usor in majoritatea regiunilor. Ziua, cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local la munte, in centrul si estul tarii si pe arii restranse in rest. In timpul noptii, cerul va deveni variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in regiunile sud-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 5 si 12 grade. Spre dimineata, in sud-estul teritoriului vor fi conditii de ceata.