Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis sa respinga contestatia procurorilor in ceea ce o priveste pe Ioana Neagu, directoarea gradinitei private din Capitala filmata agresand copiii pe care ii avea in grija, astfel ca aceasta va fi cercetata in continuare sub control judiciar, informeaza Mediafax.

Pe perioada celor 60 de zile de control judiciar, directoarea gradinitei nu poate sa paraseasca municipiul Bucuresti si nu se poate apropia de copiii pe care i-ar fi vatamat si de parintii lor, a mai hotarat instanta.

Directoarea gradinitei "Flipper Garden", Ioana Neagu, este cercetata pentru rele tratamente aplicate minorului, dupa ce a fost prinsa pe camerele de supraveghere agresand copiii pe care ii avea in ingrijire. Mai multi parinti au depus plangere la Sectia 17 a Politiei privind tratamentul agresiv pe care il avea directoarea fata de copii.

In imaginile filmate, care au aparut in presa, se vede cum femeia taraste un copil mic intr-un colt al scarilor si il bate. Copilul se zbate si reuseste sa scape din mainile ei, catarandu-se pe scara in maini si picioare, plangand. De asemenea, pe camere mai apare o scena in care femeia intra intr-o sala unde copiii dorm si il bruscheaza pe un micut, tarandu-l din pat de un brat, dupa care mai apuca cu violenta un alt copil si il trage din patutul lui.

Nici Ministerul Educatiei si nici Inspectoratul Scolar Bucuresti nu pot interveni direct fiindca gradinita nu este autorizata sau acreditata la Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP).