Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functia de secretar de stat la Secretariatul general al Guvernului pe Andrei Rizoiu, iar Florin Diaconu a fost indepartat din functia de comisar general, cu rand de secretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial. Totodata, Stefan Tinca a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru politica de aparare si planificare la Ministerul Apararii Nationale.

Tot miercuri, premierul Ciolos l-a numit pe Bogdan Trif in functia de comisar general al Garzii de Mediu, post detinut pana acum de Florin Diaconu.

Joi a mai ublicata si decizia de desemnare a lui Calin-Rolo Stoica, consilier la Cabinetul prim-ministrului. in calitate de coordonator, la nivel national, al activitatilor privind identificarea, desemnarea si protectia infrastructurilor critice si pentru modificarea anexei nr.1 la Decizia prim-ministrului nr 53 / 2011 privind aprobarea componentei Grupului de lucru interinstitutional pentru protectia infrastructurilor critice, precum si a Regulamentului de organizare si functionare al acestuia.

Totodata, a incetat, prin acordul partilor, raportul de serviciu al lui Decebal Lohan, inspector guvernamental in cadrul SGG.