Ce proiecte capitale vrea Romania: Institutul Aspen organizeaza Bucharest Forum - Keystone Projects

de Red. Stiri     HotNews.ro
Marţi, 29 martie 2016, 16:15 Actualitate | Esenţial

Bucharest Forum 2016
Foto: Institutul Aspen
 documente
(29 Mar 2016) PDF, 325KB
Reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniile cheie de politici publice, ai mediului de afaceri, instituții financiare internaționale și de cercetare – inovare, alături de generatori de proiecte de dezvoltare urbană, se reunesc la ediția Bucharest Forum / Keystone Projects, eveniment organizat de Institutul Aspen România pe 31 martie, începând cu ora 9.00 la Hotel JW Marriott din București.

Ediția Bucharest Forum / Keystone Projects se bucură de participarea a peste 150 de participanți și 30 de speakeri, printre care se numără: Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri; Victor Grigorescu, ministrul Energiei; Anca Dragu, ministrul Finanțelor Publice; Dragoș Pîslaru, consilier de stat, Cancelaria Primului-Ministru; Sorana Baciu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri; Mircea Geoană, președinte, Institutul Aspen România; Vasile Iuga, partener, PwC; Florin Pogonaru, președinte, Asociația Oamenilor de Afaceri din România; Bogdan Chirițoiu, președinte, Consiliul Concurenței; Daniela Lulache, director general, Nuclearelectrica; Petru Ion Văduva, director general, Transgaz; Geoff Clarke, director regional, AECOM; Dorin Pena, director general, Cisco România; Ștefan Baciu, Sales Leader, Advanced Analytics & BI, IBM; Marcel Ionescu-Heroiu, specialist senior dezvoltare urbană, Banca Mondială; Matteo Patrone, director pentru România, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare; Ion Sturza, președinte, Fribourg Capital; Mircea Enache, președinte, EMI Systems & director, Centrul de Excelenţă în Urbanism „Ion Mincu”; Răzvan Iorgu, director general, CBRE; Mihai Dănilă, bancher de investiții.

Bucharest Forum / Keystone Projects face parte din seria de evenimente organizate de Institutul Aspen România, la împlinirea a zece ani de activitate. Inițiativa sprijină crearea unei viziuni de dezvoltare pe termen lung a României și procesele de elaborare a unor politici publice sustenabile și inovative. Evenimentul vizează proiectele capitale pentru valorificarea poziției geografice a țării și conectarea cu principalele coridoare de comerț, transport și energie din regiune și Europa, precum și dezvoltarea urbană și metropolitană.

Bucharest Forum / Keystone Projects sprijină strategia de dezvoltare economică și teritorială a României, concentrându-se asupra elaborării și implementării unor măsuri concrete de susţinere a capacităţii centrelor urbane de a genera creștere prin utilizarea inteligentă a capitalului uman și a instrumentelor financiare inovative. Bucharest Forum / Keystone Projects integrează componenta de management urban, precum și logica de Romania Gateway, de interconectare a sistemelor de transport și energie, industrii creative, cu scopul de a asigura un echilibru între cerințele de politici de dezvoltare economică, planificare urbană, finanțare și culturale.

Partener media principal al evenimentului: AGERPRES. Parteneri media: RFI România, HotNews.ro, Caleaeuropeana.ro, energynomics.ro, Q Magazine și The Diplomat.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și lista completă a speakerilor, consultați aici agenda

Participarea presei la eveniment se face doar pe bază de acreditare la adresa press@aspeninstitute.ro

Locația ediției Bucharest Forum / Keystone Projects este Sala Constanța, Hotel JW Marriott, București.
Material sustinut de Julius Meinl

Ce-am pierdut? Fericirea. Cantările unei lumi dispărute vin de la formația Trei Parale. Vezi partea a doua și țitera

Am pierdut totul, Fericirea, mai ales. Cred cei de la "Trei parale". O spun ei, cei care sunt în preajma fericirii mereu. Ce-ți trebuie altceva mai mult decât să știi să cânți, de la țițeră la fluier. Să culegi cântece de la țărani. Cu care te împrietenești, fluierând, culegând mere, cosind fân. Poate doar să ai chef, la nunți și botezuri. VIDEOinterviu cu formația Trei Parale.

1310 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri