Peste 60 de politisti, jandarmi, localnici din localitatea brasoveana Teliu, cu ajutorul a trei caini specializati de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov Brasov, au reluat, marti dimineata, cautarile pentru gasirea unei fetite in varsta de patru ani, disparuta, luni dupa amiaza, de la domiciliu din localitatea Teliu, anunta Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi, Alexandra Ganea, in varsta de patru ani, a fost lasata nesupravegheata si a disparut de la domiciliu luni, in jurul orei 15:00.

Alexandra Ganea are parul blond, ochi negri, iar in momentul disparitiei era imbracata cu o geaca de culoare roz, fiind incaltata cu pantofi de culoare inchisa. Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea minorei sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau la 116 000 numarul unic european pentru sesizarea disparitiilor de copii sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

"Postul de Politie din comuna Teliu a fost sesizat luni, in jurul orei 16,54, prin Serviciul 112 cu privire la disparitia fetitei. Fetita impreuna cu familia sa locuiesc intr-o casa aflata la nici o suta de metri de liziera unei paduri, in cartierul numit Groapa Garii, din comuna Teliu, unde locuiesc persoane cu un nivel social mai scazut. Cautarile fetitei au inceput luni dupa-amiaza, iar odata cu lasarea noptii au fost sistate si reluate marti dimineata fiind continuate pana la gasirea fetitei", a declarat comisarul-sef Liviu Naghi.