Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent, valorile termice urmand sa creasca si sa devina apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, usor mai mici in depresiunile Carpatilor Orientali.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil cu innorari temporare in nord-vest, centru si sud-est, unde, pe arii restranse va ploua slab, iar pe crestele montane, precipitatiile vor fi mixte. Incepand de seara, innorarile se vor accentua si va ploua in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat. In orele diminetii vor fi conditii de ceata, iar noaptea se va mai produce bruma in zonele depresionare din centru si nord-est.

Bucuresti

In cursul zilei, cand vor fi innorari temporare, dar conditiile de ploaie, destul de reduse, vremea se va incalzi, asa incat temperatura maxima va ajunge la o valoare normala pentru aceasta data, in jurul a 15 grade. Noaptea, cerul va deveni variabil, iar temperatura minima va fi de 2...3 grade. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Marti

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cu precadere, in cursul zilei, in jumatatea de vest a tarii, innorarile vor fi mai accentuate si va ploua, in general slab. In rest, innorarile vor fi temporare si ploile, pe arii restranse, seara si in prima parte a noptii. Pe crestele montane, precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade. Pe spatii mici, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.