Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica, pe Facebook, un mesaj crestinilor romano-catolici si protestantilor care sarbatoresc Pastele un mesaj de solidaritate cu "victimele violentei si intolerantei ori de cei pentru care ᅡpainea cea de toate zileleᅡ este departe de a fi o metafora".

"Doresc sa adresez gandurile mele cele mai calde crestinilor romano-catolici si protestanti care sarbatoresc astazi Pastele. In aceste zile in care celebram darul luminii si al vietii, este potrivit sa fim impreuna cu toti cei care au nevoie de solidaritatea noastra. Sa fim alaturi de victimele violentei si intolerantei ori de cei pentru care ᅡpainea cea de toate zileleᅡ este departe de a fi o metafora. Va doresc tuturor ca Invierea Domnului sa va gaseasca in pace, sanatosi si fericiti, alaturi de familie si cei dragi! Cristos a Inviat!" a scris duminica dimineata seful statului pe pagina de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui au participat sambata seara la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu.