Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Angajatori de TopFoto: Catalyst Solutions

Cei care au un nivel mediu de experienta, pot aplica la peste 1400 de oportunitati de cariera, iar cateva exemple de astfel de joburi sunt: Marketing&Sales Consultant, Finance Analyst, Digital Analyst, Sales Support Specialist, Business Analyst, Web Application Developer, Product Marketing Manager, Android Software Developer, Quality Automation Engineer, Brand Manager, Software Development Engineer, Electronic Engineer, Senior Accountant, Recruitment Specialist, HR Strategic Specialist etc.

Orasele pentru care companiile recruteaza? 97% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 25-26 martie au joburi in Bucuresti. Printre cele 100 de companii participante sunt si angajatori care au planuri de relocare pentru candidatii pe care ii vor intalni in cele 2 zile ale evenimentului. Astfel, cateva dintre orasele unde companiile fac recrutari sunt: Timisoara (27%), Brasov (24%), Cluj-Napoca (21%), Iasi (18%), Arad (15%), Ploiesti (15%), Sibiu (15%), Oradea (12%), Targu-Mures (9%), Bacau (6%) si in alte orase mici si medii cu potential de angajare.

6 motive pentru care iti recomandam sa nu ratezi participarea la Angajatori de TOP:

  • 100 de companii din domenii variate de activitate, precum FMCG, IT, Telecom, Retail, Farma, Inginerie, Servicii, BPO, Banking, E-commerce, Asigurari, Audit si Consultanta;
  • 5000 de joburi si oportunitati de cariera pentru profesionisti si persoane entry-level;
  • 750 de pozitii in cadrul programelor de internship&trainee sistagiilor de practica;
  • 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi si Conferinte;
  • Sesiuni gratuite de consiliere in cariera oferite de specialisti in recrutare cu peste 10 ani de experienta;
  • Oportunitati de networking cu profesionisti din domeniul lor de interes.

Accesul la eveniment este gratuit in baza preinscrierii pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 25 martie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 26 martie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Pentru pozitiile deschise, vizitatorii pot aplica folosind un singur CV Barcode. CV-ul Barcode il pot obtine din contul personal, pe Hipo.ro. Dupa completarea lui au posibilitatea sa descarce CV-ul in format Barcode, pe care, ulterior, sa il printeze si sa aplice la joburile deschise de cele 100 de companii.

Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

„Referitor la participarea mea la Angajatori de Top, consider ca a fost o experienta benefica intrucat am aflat ce anume asteapta un angajator de la viitorul angajat. Participarea mea la acest eveniment a fost una intamplatoare, eu neavand neaparat intentia de a fi recrutata, ci mai degraba de a ma informa. Ajunsa la standul Stefanini, am cerut mai multe informatii depre companie si ce anume presupune un interviu pentru angajare. Avand in vedere ca aveam cunostinte de limba germana si ca mi s-a oferit posibilitatea de a munci part-time (4 ore), am hotarat sa aplic. Am apreciat faptul ca, desi nu am avut un CV la mine, am avut posibilitatea de a completa un formular in baza caruia m-am si prezentat la interviu ulterior. Procesul de recrutare s-a desfasurat rapid (ma asteptam la un interval de cateva saptamani pana la angajare), lucru pe care l-am apreciat de asemenea. O recomandare pentru cei ce vor participa anul acesta la Angajatori de Top ar fi sa profite de acest eveniment, sa se informeze si sa aplice pentru job, daca considera ca li s-ar portivi. Este o experienta in urma careia nu vor avea decat de castigat.” – Yulduza Seidova – IT Helpdesk Technician, Stefanini Romania.

„Experiența din cadrul evenimentului Angajatoti de TOP a fost una pe cinste. Timp de 2 zile am fost prezent si am analizat toate ofertele companiilor de interes pentru mine. Inainte de toate, m-am asigurat ca am un CV ca la carte, ceea ce mi-a prins foarte bine si in a 2-a zi a evenimentului am fost cautat de o companie. Cum am stiut care este jobul potrivit? Am pus toate intrebarile si am incercat sa inteleg pe cat posibil proiectul pentru a-mi forma o parere si pentru a lua decizia potrivita. Am aplicat aceste strategii si mi-am gasit locul in echipa ADP. Sunt multumit de alegerea mea, am invatat o multime de lucruri noi, de la oameni fani si as recomanda tuturor sa viziteze evenimentul Angajatori de TOP cu incredere.” Dragos, Implementation Consultant, Automatic Data Processing (ADP) Romania.

Ultimele zile in care cei interesati se pot inscrie gratuit la Workshopuri si Conferinte. Pe langa cele 5000 de oportunitati de cariera, in cadrul evenimentului vor avea loc si 35 de Workshopuri si Conferinte. Profesionisti din cadrul companiilor: Coca-Cola HBC, Lidl Romania, Genpact, EY, Stefanini Romania, Veeam Software, Deloitte, DB Schenker, DB Schenker Global Services Europe, Telus International Europe, Computer Generated Solutions, Uniqa Asigurari, Allianz Worldwide Partners, Telekom Romania, BCR, JTI, Oracle, Hewlett Packard Enterprise, Dell, BearingPoint, IBM, Ericsson, UniCredit Business Integrated Solutions, Accenture, Vodafone Shared Services, HP Inc., Intralinks, Intel Romania si Bitdefender vor sustine sesiuni de 45 de minute in cadrul carora vor prezenta procese si inovatii dezvoltate, proiectele in desfasurare, competentele si abilitatile cautate la viitorii angajati, planurile de angajare pentru urmatoarea perioada etc. Participarea la SkillShopuri si Conferinte este gratuita in limita locurilor disponibile, iar cei interesati pot aplica aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminari

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: TELEKOM România, BearingPoint România, DB Schenker SSC, Allianz Worldwide Partners, Avira Soft, UniCredit Business Integrated Solutions, Adecco, Wipro, Xerox, Lidl România, CCC, Misys Financial Software, Microsoft, McDonald`s România, Brico Depot, JYSK, Hewlett Packard Enterprise, Genpact, Vodafone Shared Services România, Kaufland România, Coca-Cola HBC România, Schneider Electric, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Stefanini România, Computer Generated Solutions România, TELUS Internaţional Europe, Bitdefender, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, UNIQA Asigurări, Luxoft, BCR, HP Inc., Oracle, NN Asigurări de Viaţă, JTI, WNS România, Unilever, IBM, Orange, DB Schenker, Carrefour, P&G, Dell, SNC Lavalin, Deloitte, Veeam Software, Playtika, Ericsson Telecommunications România, PepsiCo, Raiffeisen Bank, Grup Renault România, Accenture, Federal Mogul Motorparts, DB Global Technology, Teamnet.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.hipo.ro.