Circulatia rutiera va fi restrictionata miercuri, in Capitala, pentru desfasurarea a doua mitinguri, informeaza Brigada Rutiera intr-un comunicat citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, intre orele 11,00 - 13,45 este programat un miting, in alveola de langa parcul Izvor, care va fi urmat de un mars, intre orele 13,45 - 14,45, pe traseul Parc Izvor - Pod Hasdeu - str. Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - Piata Victoriei.

"Avand in vedere ca, pe timpul desfasurarii mitingului din alveola de langa parcul Izvor, cat si pe timpul marsului de deplasare spre Piata Victoriei, circulatia va fi restrictionata gradual, solicitam conducatorilor de autovehicule ca, in intervalul mentionat, sa evite pe cat posibil deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri", precizeaza comunicatul de presa.

Tot miercuri, este programat un miting, intre orele 14,45 - 18,00, in Piata Victoriei, in perimetrul sos. Kiseleff - bd. Aviatorilor - Parcul Kiseleff - Calea Victoriei - bd. Iancu de Hunedoara.

In acest context, traficul in zona urmeaza sa fie restrictionat astfel:

* incepand cu ora 13,00 se va restrictiona traficul rutier pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei;

* circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens in fata cladirii Guvernului intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu;

* sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti - bd. Nicolae Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu, restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii;

* pe str. Paris traficul va fi redirectionat doar catre bd. Aviatorilor.

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor. "Conducatorii de autovehicule sunt rugati sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia", se arata in comunicat.