Silviu Ciocanelli, unul dintre ranitii din Colectiv internat la Spitalul Militar 'Regina Astrid" din Bruxelles, a fost externat marti, pentru a face loc ranitilor din atentate, aceeasi procedura urmand sa aiba loc si in cazul altor trei din tinerii raniti in incendiul de la Colectiv internati aici, transmite Mediafax.

UPDATE: Silviu Ciocanelli, unul dintre tinerii raniti la Colectiv internati la spitalul belgian, a scris pe sectiunea de comentarii de pe Facebook la acest articol ca vor sta in ambulatoriu pana cand vor putea reveni la sectia de arsi.

"S-au evacuat saloanele de la sectia de arsi pt ca sunt multi raniti. Vom sta in ambulatoriu pana ne vor anunta ca putem reveni, cel putin pt a continua recuperarea. Doamne ajuta..."

----

Ciocanelli, a fost externat in cursul zilei de marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, si dus la hotel cu ambulanta, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internati.

"Este perfect normal ce au facut medicii de acolo, este o siutatie de asa natura in care trebuiau sa faca acest lucru. Atata timp cat pacientii din Romania nu aveau viata pusa in pericol si se aflau pentru recuperare acolo, este firesc sa se intample asa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat in MAI pentru Mediafax.

Potrivit Ministerului Sanatatii, in Spitalul Miliar 'Regina Astrid" sunt internate sase persoane: Raluca Chitiga, Popovici Pavlos, Ciocanelli Silviu Mihail, Bogdan Molesag, Oana Rotariu si Marius Fratoaica.