Valeriu Ciolan Nicolae, pus joi secretar la Ministerul Muncii, a glumit pe Facebook scriind ca, "daca nici acum nu da icterul in extrema dreapta, nu stiu cand se mai poate".

Mesajul postat de noul secretar de stat in Ministerul Muncii:

"Despre numirea mea...

Prin 2002 am primit o oferta de la Oracle. M-am amuzat atunci tare gandindu-ma la tata Rada - o scorpie naturala si la Geta, care facea pe vrajitoarea si in relatiile de "business", discutand locul meu de munca.

"Fa, am auzit ca s-a facut nepoc-tu oracal? Ce e aia, face ca broastili?" "Nu, fai proasto! Oracaloiaca un fel de-aia de zice viitoru", numa ca e barbat!

Acusi ma duc secretar de stat la munca.

'Tigan' Ciolan secretar de stat la munca - daca nici acum nu da icterul in extrema dreapta, nu stiu cand se mai poate. Si sa zica cineva ca nu a fost taica-miu inspirat in alegerea numelui!

PS: Pe sora-mea a numit-o Cheluta. E frumoasa foc si cu par. Bineinteles, eu sunt singurul chelios din familie. Frate-miu Puiu e desigur si Clement asa ca ma pregatesc in cativa ani sa ajung papa."

Anterior acestei numiri, Valeriu Ciolan Nicolae a fost eliberat din functia de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru, pozitie pe care o ocupa din 11 decembrie anul trecut.