Mihnea Costoiu a fost reales rector al Universitatii Politehnice din Bucuresti, in urma votului desfasurat joi. Costoiu a fost singurul candidat pentru aceasta functie. El a fost reales cu 994 de voturi (84,31%) din numarul total de 1179 de voturi valabil exprimate, informeaza UPB intr-un comunicat de presa.

Mihnea CostoiuFoto: Agerpres

Potrivit site-ului Universitatii Politehnice, alegerile pentru un nou rector s-au desfasurat joi, 17 martie, intre orele 9:00 - 16:00, iar Mihnea Costoiu, rector al institutiei pana la aceasta data, a fost singurul candidat.

Potrivit UPB, s-au prezentat la vot 1179 de alegatori, din totalul de 1399 de persoane inscrise pe listele de vot, reprezentand 84,27%. Mihnea Costoiu a fost declarat castigator din primul tur, intrunind majoritatea simpla a voturilor valabil exprimate

Costoiu a fost ales rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti in martie 2012, insa in decembrie 2012 a fost numit ministru delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica in Guvernele Ponta II si Ponta III, functie detinuta pana in decembrie 2014.