IPJ Arges a anuntat ca politistii au beneficiat de produse lactate de la Bradet, insa, avand in vedere ca firma a sistat productia pe 28 februarie, la nivelul Inspectoratului "nu au existat cazuri medicale ca urmare a consumului de produse lactate", potrivit Mediafax.

Inspectoratul Judetean de Politie Arges a avut un contract cu firma "Lactate Bradet", acesta incetand in momentul in care, din proprie initiativa, patronul companiei, Marius Badea, a oprit productia.

Biroul de presa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges a precizat, intr-un comunicat de presa, ca "politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges au beneficiat de produse lactate furnizate de un producator din judetul Arges (Bradet). Incepand cu data de 28 februarie a.c., producatorul nu a mai livrat produse lactate, intrucat a sistat productia. La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Arges nu au existat cazuri medicale ca urmare a consumului de produse lactate".

Proprietarul Lactate Bradet a declarat ca nu a livrat produse lactate doar Inspectoratului Judetean de Politie Arges, ci mai multor institutii.

"Din 2015 am livrat lapte catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges. Politistii nu comandau cantitati mari, aproximativ 20-30 de litri pe saptamana. Niciodata nu au fost probleme referitoare la calitatea produsului livrat. Inspectoratul de Politie Arges nu e singura institutie publica din judet unde, in decursul timpului, au ajuns produsele Bradet. Am livrat lapte si Spitalului Judetean, in gradinite particulare, mai multor firme si chiar si elevilor, in cadrul Programului Laptele si cornul. Pana acum, Lactate Bradet nu a avut nicio problema", a declarat , pentru MEDIAFAX, Marius Badea.