Politistul Marian Godina, autorul cartii "Flash-uri din sens opus", va lansa in curand o carte pentru copii, au anuntat reprezentantii editurii Curtea Veche, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Godina nu s-a apucat, deocamdata, sa scrie noua carte, care ar urma sa-i invete pe copii ce este Politia.

"Vreau sa va anunt ca Marian doreste sa publice o carte pentru copii. El considera ca schimbarea trebuie sa inceapa de la cei mici. Undeva in luna mai, iunie vom avea o carte, o carte dedicata copiilor, in care Marian vrea sa-i invete ce e Politia. (...) Speram ca impreuna sa schimbam ceva", a anuntat marti seara, la Sibiu, Maria Desmirean, din partea Editurii Curtea Veche.

Prezent la lansarea cartii sale la Sibiu, politistul Marian Godina spune ca lui "nu ii ia mult timp sa scrie o carte".

"Nu m-am apucat inca sa o scriu. Nu imi ia foarte mult sa scriu o carte. Nici la aceasta nu m-am chinuit prea mult. Este o carte in care voi incerca sa vada in noi, niste prieteni", a raspuns Godina intrebarilor jurnalistilor.

Cartea care l-a facut celebru, "Flash-uri din sens opus", s-a vandut pana in prezent intr-un tiraj de 40.000 de exemplare, potrivit reprezentantilor Editurii Curtea Veche.

Atat de cunoscut a ajuns politistul brasovean incat procesele sale verbale date soferilor amendati au ajuns sa fie vandute pe site-urile de anunturi.

La lansarea cartii de la Sibiu au fost prezenti peste o suta de cititori, printre care s-au numarat si doi politisti, unul dintre acestia fiind insotit de un caine politist.

Chiar si politistii prezenti la lansarea de la Sibiu au ras cand Marian Godina i-a spus unei cititoare: "La dumneavoastra la serviciu aveti sigur un prostavan, la noi prostavanul e vizibil.