Un copil roman in varsta de un an si doua luni a fost internat intr-un spital din Florenta dupa ce ar fi consumat branza produsa de o firma din Romania. Copilul roman este internat in Clinica Meyer din Florenta, cu simptome de toxiinfectie alimentara, fiind diagnosticat de medicii italieni cu sindrom hemolitic-uremic. Copilul s-ar fi imbolnavit dupa ce ar fi consumat branza produsa de firma Lactate Bradet, vanduta de un magazin din Florenta, scrie cotidianul italian La Repubblica.

Autoritatea sanitara din Florenta spune ca, cel mai probabil, copilul s-a imbolnavit dupa ce ar fi consumat branza fabricata in Romania.

Copilul s-ar fi imbolnavit dupa ce ar fi consumat branza produsa de firma Lactate Bradet, vanduta de un magazin din Florenta, iar autoritatea sanitara din Florenta le-a recomandat cetatenilor sa nu consume branza produsa de aceasta firma.

UPDATE Patronul firmei "Lactate Bradet", Marius Badea, a declarat ca bebelusul nu avea cum sa se imbolnaveasca din cauza produsului romanesc si ca asteapta rezultatele anchetei,