Vremea va fi in general inchisa sambata, local va ploua, iar la munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar pe arii restranse si in sud, anunta meteorologii, potrivit Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime se vor situa intre -2 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.

La munte

Cerul va fi mai mult noros si local vor mai fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste, cu precadere noaptea. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de cele din intervalul precedent.

Duminica

In regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar noaptea, in Moldova, trecator vor fi si precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. In Oltenia si in Muntenia, izolat, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si pe arii restranse vor cadea ploi, iar in estul Transilvaniei, spre dimineata, si lapovita. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vantul va avea intensificari in zona montana, in sud si in sud-est, dar local si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade.

La munte

Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali unde, pe arii extinse vor fi precipitatii mixte ziua si sub forma de ninsoare noaptea. in restul masivelor innorarile vor fi temporare, iar precipitatiile se vor semnala pa arii mai resranse, cu precaderere spre seara si noaptea. Vantul va avea intensificari, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de cele din intervalul anterior.