Un incediu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti. Focul a cuprins mansarda si s-a extins pe o suprafata de 1000 de metri, iar pompierii intervin cu 16 autospeciale, anunta Mediafax.

UPDATE: Trei persoane au necesitat ingrijiri medicale in urma incendiului izbucnit miercuri dimineata in cartierul Titan din Capitala, a anuntat Adrian Marin, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, citat de Agerpres. Un barbat a suferit un atac de panica si a primit sprijinul medicilor SMURD, la fata locului, iar doua femei au fost transportate la spital, fiind intoxicate cu fum.

Focul arde pe o suprafata de 1000 metri patrati, adica intreaga suprafata a mansardei, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ifov.

"Intampinam dificultati pentru ca incendiul se manifesta sub acoperisul de tabla, o zona greu accesibila, cu degajari foarte mari de fum" a declarat Adrian Marin, reprezentant al ISU Bucuresti-Ilfov.

Pompierii intervin atat pe exterior cu autoscari dar si pe interioroul blocului cu 12 autospeciale de singere si patru autoscari.

Pompierii au anuntat ca persoanele care locuiesc in blocul respectiv au fost evacuate.