Politistii l-au prins luni dimineata pe Costel Grosu, care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie, informeaza un comunicat de presa al DGPMB, informeaza Agerpres.

Barbatul se afla acum in custodia Politiei Capitalei.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si pentru prinderea celei de-a doua persoane care a evadat.

Doua persoane arestate preventiv au evadat, duminica, in jurul orei 12,30, din curtea de aer a Centrului de Retinere si Arestare Preventiva a Sectiei 19 Politie, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Este vorba despre Grosu Costel si Tulli Renato Marius, incarcerati in baza unor mandate de arestare preventiva pentru furt calificat si, respectiv, infractiuni informatice.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au retinut opt persoane, cetateni romani si moldoveni, acuzate ca fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM apartinand unor banci din Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Rusia. Printre cei retinuti se numara si Tulli Renato Marius.