Un sucevean suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi facilitat intrarea in Italia a unui grup de 22 de migranti ilegali si fata de care s-a emis un mandat european de arestare, a fost arestat de Curtea de Apel Suceava.

Politia Judeteana Suceava a informat, duminica, despre faptul ca politistii Serviciului Investigatii Criminale Suceava au reusit, vineri, identificarea, pe raza municipiului Suceava, si prinderea unui tanar de 25 de ani din comuna Todiresti, care figura ca fiind urmarit international, intrucat impotriva sa autoritatile italiene au emis un mandat european de arestare, transmite Mediafax.

Tanarul este acuzat ca, impreuna cu alti complici neidentificati, a inlesnit intrarea ilegala pe teritoriul Italiei a 22 de migranti ilegali.

Urmaritul a fost prezentat Curtii de Apel Suceava, care a dispus arestarea acestuia pentru 15 zile. Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea lui Razvan Florescu in baza unui mandat european de arestare emis in 2 octombrie 2015 de magistratul pentru Investigatii Preliminare de pe langa Curtea Penala din Trieste - Italia, se arata in decizia instantei.