Fostul primar PSD din Constanta, Radu Mazare, si sefa Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, au avut un lung parteneriat in ceea ce priveste turismul din Mamaia si strategia pentru litoralul romanesc, iar eforturile celor doi au tradat o relatie foarte apropiata cu Rusia, arata un documentar realizat de publicatia Info Sud-Est. Jurnalistii din Constanta scriu ca sotul Corinei Martin si-a consolidat imperiul numit "Polaris" in urma contractului de peste 300 de milioane de euro pentru deseuri pe care Primaria Constanta, condusa de Radu Mazare, i l-a atribuit in 2008, pentru un sfert de secol.

Corina Martin si Radu Mazare,, la umbra Rusiei in MamaiaFoto: Info-Sud-Est.ro

Pe Corina Martin si Radu Mazare ii leaga mai multe decat s-ar crede la prima vedere. In primul rand, Corina Martin a impartit o avere colosala cu Dumitru Martin, in urma divortului din 2011. Presa anunta la acea vreme ca sotii Martin au impreuna o avere fabuloasa: 40 de milioane de euro, arata Info-Sud-Est.ro

Jurnalistii din Constanta scriu ca Dumitru Martin si-a consolidat imperiul numit "Polaris" in urma contractului de peste 300 de milioane de euro pentru deseuri pe care Primaria Constanta, condusa de Radu Mazare, i l-a atribuit in 2008, pentru un sfert de secol.

"Modelul rusesc, afacerile fostului sot si nevoia de atentie sunt cele trei punti principale care i-au legat pe Corina Martin si Radu Mazare pana cand institutiile statului i-au despartit", scrie publicatia amintita.

Integral, investigatia poata fi citita aici, pe Info-Sud-Est.ro

HARTA RELATIONALA - Corina Martin si Radu Mazare la umbra Rusiei, in Mamaia

Sursa: Info-Sud-Est.ro

Nota: Foloseste sagetile stanga/dreapta fie de pe tastatura, fie de sub infografic pentru a naviga pe harta relationala. Pentru Full Screen, apasa butonul din dreapta jos.