Circa o suta de politisti protesteaza in fata IPJ Brasov, cerand demiterea chestorului Ioan Aron si in semn de solidaritate cu Marian Godina, reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie fiind primiti de chestorul Ioan Aron, transmite Mediafax.

Marian GodinaFoto: Facebook / Marian Godina

Politistii provin din Brasov, Dolj si Galati si au pancarte cu inscriptiile "Jos coruptia din IPJ Brasov" si "Suntem prizonierii incompetentei voastre".

Ei declara ca s-au adunat in fata IPJ Brasov in semn de solidaritate cu Marian Godina, dar si ca sa ceara demiterea lui Aron.

Protestatarii au adus si un steag mare al Romaniei, dar au si fluiere de politie rutiera, cu care se manifesta zgomotos.

Patru reprezentanti ai Sindicatului National al Agentilor de Politie au fost primiti de catre chestorul Ioan Aron.

Sindicatul National a Agentilor de Politie (SNAP) i-a cerut, joi, in mod public sefului IPJ Brasov, chestorul Ioan Aron, sa isi dea demisia in urma cazului Marian Godina. Vineri, seful Inspectoratului de Politie Brasov, chestorul Ioan Aron, si-a inaintat raportul de pensionare, dupa ce a revenit din concediul de odihna in care plecase imediat dupa ce politistul Marian Godina a publicat mai multe postari la adresa lui.