Prognosticul este extrem de rezervat in cazul tinerei ranite in explozia care a avut loc duminica intr-un bloc din Cluj-Napoca, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsuri, medicul Adrian Stanculea.

"Este vorba despre o tanara cu varsta de 21 de ani, are 60% arsura pe extremitatea cefalica si probabil cai aeriene, este intubata si ventilata mecanic, fara suport vasopresor la venire, dar vedem. Prognosticul este extrem de rezervat", a spus medicul.

Trei persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc duminica dimineata, la Cluj-Napoca, intr-un apartament din cartierul Grigorescu.

''Trei persoane au fost ranite, dintre care o femeie foarte grav, in urma exploziei la un bloc din cartierul Grigorescu, care a avut loc la un apartament situat la parter. Sapte apartamente au fost afectate in total de deflagratie, au fost usi smulse si geamuri sparte, iar o masina parcata in apropiere a avut parbrizul spart. Explozia a avut loc in urma acumularilor de gaze, fie de la aragaz, fie de la boilerul de incalzire a apei'', a precizat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

Tanara ranita grav a fost adusa cu un elicopter SMURD la Bucuresti, fiind internata la Spitalul de Arsuri.