Vineri, incepand cu ora 12.00, a avut loc la o intalnire a sefului ANAF cu reprezentanti ai trustului Intact. Informatia privind discutiile despre situatia Antenelor au fost furnizata dimineata de o sursa HotNews, Fiscul confirmand ulterior intalnirea.

Daniel Diaconescu, noul sef ANAFFoto: mfinante.ro

UPDATE 16.29 Directorul general al Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a ajuns la sediul Finantelor in jurul orei 12:00 si a utilizat intrarea principala in institutie, fara sa faca declaratii.

Jurnalistii l-au asteptat pentru declaratii ulterioare discutiilor, insa Alexandrescu a parasit cladirea folosind alta iesire. (Mediafax)

------------

Potrivit informatiilor furnizate dimineata de sursele citate, la intalnire urmau sa participe presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, reprezentanti ai Antenelor si oficiali din Ministerul Finantelor, condusi probabil de seful cabinetului ministrului, Vlad Voiculescu. Acesta a infirmat insa informatiile ca va participa la discutii.

ANAF a scris ulterior o informare pe Facebook potrivit careia ar participa si reprezentanti ai cancelariei lui Ciolos, dar purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu a infirmat acest lucru.

Intalnirea a fost ceruta de reprezentanti ai trustului Intact.

ANAF a confirmat pe pagina de Facebook a institutiei informatiile.

"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului- Ministru", scrie pe pagina de Facebook a Agentiei.

Actiunea de notificare in vederea evacuarii declansata deANAFnu a vizat doar Antena 3, ci toate societatile din cladirile intrate in proprietatea statuluidupa condamnarea lui Voiculescu, a anuntat joi searaANAFintr-un comunicat.

Antena 3 a acuza ulteriorANAFca "minte". Antena 3 a titrat pe ecran "ANAFminte intr-un comunicat oficial", in timp ce prezentatoarea Dana Grecu i-a caracterizat pe angajatiiANAFdrept "impotenti".

Directorul Antena 3 Mihai Gadea a anuntat miercuri seara, in emisiunea sa "Sinteza Zilei", ca ii invita pe telespectatorii postului sa iasa vineri in Piata Constitutiei din Capitala, incepand cu ora 15.00, sa ii sustina.