Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, a afirmat miercuri, dupa ce Dacian Ciolos a fost chemat in plenul Senatului pentru a vorbi despre actiunea ANAF in cazul televiziunilor trustului Intact. "Sunt absolut socat de lucrurile spuse de premierul Dacian Ciolos (...). Domnia sa stie foarte bine ce ordin a dat ANAF - nu doar evacuarea noastra in 5 zile, ci si intreruperea utilitatilor. Dupa ce cele 5 zile expira, sa se stie foarte clar, curentul si apa urmeaza sa fie taiate. Domnul prim-ministru spune ca am putea ramane in sediu pana luni. Cum sa ramanem intr-un sediu in care nu avem curent sa emitem?", a spus Mihai Gadea miercuri, la Antena 3.

Mihai GadeaFoto: Captura Youtube.com

"M-as fi asteptat ca domnia sa sa dispuna o ancheta la modul in care au decis cei de la ANAF. Singurul lucru pe care il spune e ca vom vedea ce vom face. Nu! Trebuia sa ne asigure ca se face o ancheta! (...). Ce sa le spun eu colegilor? (...). Noi ne pierdem licenta fara un sediu. Suntem in fata unui asalt", a adaugat Gadea.

Premierul Dacian Ciolos a dat mesaje contradictorii la sedinta Senatului unde a fost convocat de urgenta de seful institutiei, Calin Popescu Tariceanu. Ciolos a avut doua luari de cuvint. In prima a spus ca ANAF a actionat legal, explicand procedura legala urmata. In cea de-a doua cuvantare, premierul a condamnat modul in care a actionat ANAF. Intre cele doua discursuri, premierul a ascultat luarile de pozitie ale senatorilor, care au condamnat in corpore asa-zisul atac asupra Antenei 3. Mai mult, senatoarea Cristiana Anghel si senatorul Serban Nicolae i-au cerut demisia lui Ciolos.