Antena 3 a depus in instanta o plangere impotriva incheierii de carte funciara in ceea ce priveste sediul sau din soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, potrivit informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata.

ANAF, la Antena 3Foto: captura Antena 3

Potrivit sursei citate, este invocat art.52 alin.2 din Legea nr.7/1996 care prevede ca "incheierea poate fi atacata, dupa caz, in conditiile art. 50 alin. (2)".

Aici se arata: "Persoanele interesate pot formula cerere de reexaminare a incheierii de admitere sau de respingere, in termen de 15 zile de la comunicare, care se solutioneaza prin incheiere de catre registratorul-sef din cadrul oficiului teritorial in raza caruia este situat imobilul".

UPDATE O cerere similara a fost depusa si de Antena TV Group SA.

Reamintim ca, luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.