Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), spune ca Antena 3 dezinformeaza si face "santaj public" prin modul in care prezinta decizia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care a notificat faptul ca sediile Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in 5 zile, potrivit Mediafax.

"Ceea ce face acum Antena 3 se numeste dezinformare si santaj public. De ce? Fiindca Antena 3 stia din august 2014, data hotararii judecatoresti ramasa definitiva, faptul ca trebuie sa isi gaseasca alt sediu. Au sperat ca vor fi tinuti in brate", spune Valentin Jucan, intr-un mesaj publicat luni seara, pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Valentin Jucan precizeaza ca va sesiza plenul CNA in privinta programului difuzat, luni, de Antena 3, referitor la notificarea ANAF.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile, respectiv pana la sfarsitul acestei saptamani, inspectorii ANAF prezentandu-le notificarea de evacuare pentru a pune in executare sentinta penala din 2013, potrivit careia statul a intrat in posesia imobilelor.

"Directia generala regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de organ de valorificare imputernicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului roman-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate si trecute in proprietatea privata a statului, libere de orice sarcini, in baza unei sentinte judecatoresti, a notificat astazi (luni - n.r.), 15.02.2016, in scopul evacuarii, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior mentionate", se arata intr-un comunicat al ANAF.