Politistul local Constantin Barbu care, in urma cu circa doua saptamani, a fost batut pe strada in momentul in care a incercat sa aplaneze un conflict, a decedat in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Constantin Barbu, de 57 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost batut in noaptea de 1spre 2 februarie, pe strada, de un barbat implicat intr-o altercatie, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, cu contuzii hemoragice cerebrale difuze. El a fost ulterior transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde a stat mai multe zile in coma indusa, anunta Agerpres.

Agentul de la Politia Locala din Drobeta Turnu Severin a fost lovit de un tanar implicat intr-o altercatie care avea loc in apropierea unui bar din localitate, politistul local intervenind impreuna cu un coleg.

Unul dintre tineri i-a pus piedica acestuia, iar altul l-a lovit in fata pe Barbu, dupa care agresorii au fugit cu o masina de la fata locului. Acestia au fost prinsi dupa scurt timp de Politie.